2016.12.14.

FVSZ DECEMBERI HÍRLEVÉL

Írta: B.B.

Tisztelt Tagtársak!
Köszönjük a visszajelzéseket a decemberi FVSZ Hírlevél kapcsán.
Mindenki együttműködésére számítunk, ezért továbbra is várjuk a Tagtársaktól a kitöltött kérdőíveket!
  

Kérem, segítse munkánkat és ossza meg velünk tapasztalatait/véleményét - a kérdőív kitöltése körülbelül 4 percet vesz igénybe!
Kérdőív 

Decemberi Hírlevél

  • Az FVSZ stratégiai céljai és beszámolója az elmúlt napok kiemelt fontosságú eseményei
  • Koalíció a Magyar Digitális Munkahelyekért alakuló ülés
  • EPALE egy többnyelvű, nyitott közösség 
2016.12.14.

GINOP-6.1.1-15 KÓDSZÁMÚ „ALACSONY KÉPZETTSÉGŰEK ÉS KÖZFOGLALKOZTATOTTAK KÉPZÉSE” CÍMŰ KIEMELT PROJEKT KIEGÉSZÍTŐ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

Írta: B.B.

Az NSZFH  oldalán megjelent a GINOP-6.1.1-15 kódszámú „Alacsony képzettségűek és közfoglalkoztatottak képzésecímű kiemelt projekt célja, hogy ösztönözze az alacsony iskolai végzettséggel, munkaerőpiacon keresett kompetenciával vagy szakképesítéssel nem rendelkező felnőtt lakosság, kiemelten a közfoglalkoztatottak részvételét az oktatásban, képzésben, és lehetőséget biztosítson számukra a munkaerő-piaci szempontból releváns képzettség, ismeretek, készségek, kompetenciák megszerzésére.
A képző intézmények 2016. december 21-én 14:00 óráig nyújthatnak be ajánlatot a területileg illetékes kormányhivatalnál.
Felhívás

2016.12.13.

CSATLAKOZZON AZ EPALE KÖZÖSSÉGÉHEZ!

Írta: B.B.

Mi is az EPALE?
Az EPALE egy többnyelvű, nyitott közösség tanárok, oktatók, kutatók, tudományos területeken dolgozó szakemberek, politikai döntéshozók és bárki más számára, aki szakmai szerepet játszik a felnőtt tanulásban szerte Európában. Az EPALE szerepe az európai felnőtt tanítás színvonalának fejlesztése az Európai Bizottság támogatásával.
Az EPALE a felnőttképzéssel kapcsolatos bevált módszerek, hírek, szakpolitikai fejlemények, blogbejegyzések, események és szakmai anyagok hozzáférését és megosztását támogatja, amely jelenleg 19819 tagot számlál. 

2016.12.12.

NSZFH: SZAKMAI PROGRAMKÖVETELMÉNY AZONOSÍTÓ SZÁMA

Írta: B.B.

Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara  honlapján található szakmai programkövetelmények azonosító számai módosításra kerültek. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az azonosító szám módosulása miatt a „B” képzési körben engedélyezett képzési programokban is el kell végezni a módosítást.
Ha tartalmi módosítás is történik, abban az esetben legkésőbb a képzés megkezdésének napján fel kell töltenihttps://felnottkepzesiengedely.munka.hu felületen a főmenüben található Módosított programok feltöltése elnevezésű oldalra.

2016.12.12.

FSZOE - EPALE NEMZETI PROJEKTIRODA: SZAKMAI NAP

Írta: B.B.

Az FSZOE az EPALE Nemzeti Projektirodával közösen szakmai napot szervezett 2016.12.09-én, melyre az FVSZ elnöke is hivatalos volt.

A szakmai nap témái:
  • a szakértői továbbképzés
  • a Felnőttképzési Szakértői Bizottság tevékenysége és további feladatai
  • a 2017. január 1-től életbe lépő változások: hatósági eljárás, OKJ-s vizsgáztatás, közhiteles nyilvántartások és egyéb aktualitások
  • az EPALE  (Európai Elektronikus Platform a Felnőttképzési Tanulásért) projekt szakértői szemmel
Az előadások hamarosan a zárt részben elérhetőek lesznek
10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

 

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal  

 

 

 

 
Nyelviskolák Szakmai Egyesülete
  
 
 IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért

 

Nemzeti Együttműködési Alap 

Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesülete 

 


Belépés FVSZ tagoknak:

Fizetett hirdetések

Tisztelt Látogatók!

Honlapunkon fizetett hirdetések megjelentetésére van mód. Töltse le a megrendelőlapot, s - ha további kérdései vannak - keresse titkárságunkat!

Megrendelőlap