Belépéssel kapcsolatos információk

Tisztelt Érdeklődő!
Köszönjük, hogy megtisztelte figyelmével a Felnőttképzők Szövetségét!

Szervezetünk 1992 óta képviseli a hozzá belépő felnőttképző vállalkozások, illetve a felnőttképzésben érdekelt közép-és felsőfokú iskolák érdekeit.
Küldetésünk a felnőttképzés szakmai színvonalának folyamatos emelése, a minőségbiztosítás és fogyasztóvédelmi törekvések támogatása.

Szövetségünk fennállása során igyekezett minél nagyobb kapcsolatrendszert kiépíteni. Mára elmondhatjuk, hogy kapcsolatrendszerünkben szerepelnek Országgyűlési bizottságok, Minisztériumok, Önkormányzatok, Munkaügyi központok, Kamarák, Szakmai szövetségek, Pályáztatók. Szövetségünk képviselői ott ülnek a legfontosabb szakmai testületekben, folyamatosan együttműködnek a felnőttképzés keretrendszerét befolyásoló minden kormányzati és társadalmi szervezettel, és ezzel az FVSZ maga is jelentős véleményformáló szerepet játszik.

Reméljük, hogy munkánkkal elősegítjük az Önök tevékenységét. Várjuk kérdéseiket, javaslataikat.

Az éves tagság magában foglalja az alábbi szolgáltatásokat:

 • Érdekképviselet: az FVSZ elnöksége a tagság támogatása érdekében folyamatosan keresi azokat a szakmai partnereket - SZIT, IKK, KIM, DHK, TEF, SZTNH stb.-, akik segítségével aktuális és jól hasznosítható, speciális tudást adhat át a szövetségi rendezvényeken, illetve az FVSZ honlapján keresztül.
 • Szakmai klub, workshop: online rendezvény havonta.
  (Piaci ára: 8.500–15.000 Ft/résztvevő)
 • Szakmai napok: évente kétszer szakmai konferenciát szervezünk.
  (Piaci ára: 2x17.000–25.000 Ft/résztvevő)
 • FVSZ Online: hírek, tagsági felhívások, értesítések küldése. Jogszabály- és pályázat figyelés, rendezvények szervezése. Kiemelten foglalkozunk a technológiával segített oktatási módszerek és a digitális kompetenciák népszerűsítésével a felnőttképzés minden érintett szereplője – Képzők és Lakosság - felé.
  (Piaci ára: havi előfizetés 3.500 – 5.000 Ft)
 • Kedvezményes előfizetés: Microsoft oktatási licenc, Windows szerver (fájlkiszolgáló) és Exchange szerver (levelező szerver), valamint az Easy Company Projektkezelő és Szabadság nyilvántartó modul.
 • Kedvezményes előfizetés: ESET vírusvédelmi szoftverek.
  (Piaci ára: 27% kedvezménnyel)

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK - Belépési nyilatkozat és mellékletek

 • A cégvezetés nyilatkozatát arról, hogy elfogadja a szövetség Alapszabályát és az esedékes tagdíjat befizeti;
 • Nyilatkozatot arról, hogy az adatokban történt változást a szövetség titkárságának 30 napon belül bejelenti;
 • Jogi személy esetén a cégbejegyzés, az alapító okirat másolatát;
 • Nyilatkozatot arról, hogy a cég ellen felszámolási-, vagy csődeljárás nincs folyamatban és a kérelmezőnek nincs köztartozása;

A belépés folyamata
Kérjük, töltse ki a belépési nyilatkozatot az űrlap kitöltésével, majd juttassa el a mellékleteket elektronikusan  titkárságunk email címére. (fvsz@fvsz.hu)

Az éves tagdíjat a nyilatkozat megérkezése napján kiszámlázzuk Önöknek, amelyet a OTP Bank Nyrt.-nél vezetett 11703006-25984628-00000000 számú számlára történő átutalással egyenlíthet ki.
Az FVSZ éves tagdíja 70 000 forint (ÁFA mentes).
A tagdíj bankszámlánkra történő beérkezése után - a nyilatkozatban közölt adatok alapján - felvesszük az FVSZ taglistájára.

FVSZ tagság megszüntetése

Amennyiben szeretné FVSZ tagságát megszüntetni, kérjük, hogy az alábbi űrlapon jelezze ezt felénk!
Köszönjük!

FVSZ tagság törlése