2024. április 18. FVSZ-HSZOSZ szakmai nap és FVSZ tisztújító közgyűlés.

Tisztelt Tagtársunk!
Szövetségünk megkezdte a felkészülést a következő Közgyűlésre, melynek – megismételt – időpontja 2024.04.18. csütörtök 12.30. óra.

A választások előkészítése érdekében online jelölési felületet hoztunk létre, melyen keresztül aktív közreműködését kérjük az új tisztségviselők gondos kiválasztásában.

Kiket keresünk?
Olyan, szakmailag felkészült, aktív személyeket, akik a tagszervezetek közös érdekeit felismerve és képviselve hozzájárulhatnak az FVSZ színvonalas szakmai, érdekképviseleti tevékenységének sikeréhez.

Milyen posztokra kell jelölteket állítanunk?
Az FVSZ Ellenőrző Bizottság elnökének és tagjainak is lejár a mandátuma. Az FVSZ Ellenőrző Bizottsága 2016-tól egy elnök és 4 tagból áll.

Az FVSZ XXXVII. Közgyűlését 2024. április 12-én, pénteken 10.00 órakor az FVSZ székhelyén: 1037 Budapest, Jablonka út 103. szám alatt tartja. A Közgyűlés határozatképtelensége esetén a plénumot, Budapesti Metropolitan Egyetem Nagy Lajos király úti campus,1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 11. alatt azonos napirenddel 2024. április 18-án, csütörtökön 12:30 órára ismételten összehívjuk, amely a vonatkozó jogszabályok, valamint Alapszabályunk 9. § (7) bekezdése alapján létszámtól függetlenül dönteni jogosult a napirenden szereplő kérdésekben.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a közgyűlésen szavazati joggal csak azok a rendes tagok vehetnek részt – képviselőik által – akik 2024. évi tagdíjukat és esetleges tagdíj hátralékukat rendezték, ezért kérjük, hogy az erről szóló igazolásokat szíveskedjen magával hozni, és azt – kérésre – a Mandátumvizsgáló bizottságnak bemutatni.

Ugyancsak a Mandátumvizsgáló bizottságnak kell bemutatni a küldő intézmény képviselőjének írásbeli meghatalmazását, ha az intézményt nem a bejelentett képviselő képviseli.

Meghívónkhoz mellékeljük a közgyűlés tervezett napirendjét és a választási tájékoztatót. E dokumentumokat és a Közgyűlésen előterjesztendő írásos anyagokat a honlap zárt részében is közzé tesszük.

FVSZ-HSZOSZ szakmai nap és megismételt FVSZ tisztújító közgyűlés: 2024. április 18., csütörtök
Helyszín: Budapesti Metropolitan Egyetem, 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 11.
A regisztráció 8.15 órakor, a Szakmai nap 09.00 órakor, a Közgyűlés pedig 12.30 órakor kezdődik.

A szakmai nap tervezett programja és regisztrációs felülete.

Az FVSZ következő négy évét meghatározó, felelősségteljes döntések meghozatala érdekében ismételten kérjük, éljen a lehetősséggel, állítson alkalmas jelölteket Szövetségünk Ellenőrző Bizottság testületébe!
Az online jelölési űrlap belépés után érhető el!

A további tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. Kérjük . Még nem tag? Csatlakozzon hozzánk!