A felhívás keretösszege 15 milliárd forint.

A Piac&Profit oldalán olvashatják:

Ismét megjelent a 2021-2027-es pályázati ciklus első bértámogatásos képzési pályázata, amelyre február 15-től lehet benyújtani a kérelmeket. A jelenlegi munkaerőpiaci helyzetben nehéz megfelelően képzett munkaerőt találni. Így kiemelten fontos, hogy a felhívás kedvező módosításainak köszönhetően egyedülálló lehetőséghez jutnak a cégek munkavállalóik képzésére – véli Zsuffa Ákos a Learning Innovation Kft ügyvezetője, a Felnőttképzők Szövetségének elnöke.

A felhívás keretösszege 15 milliárd forint

Mikro- kis és középvállalkozások, valamint a nagyvállalatok pályázhatnak, területileg bárhol Magyarországon, azaz Budapesten és Pest megyében is lehet kérelmet benyújtani, amit azért fontos kiemelni, mert korábban ezek a régiók nem indulhattak minden pályázati konstrukcióban.

„Várakozásaim szerint a pályázók kimerítik majd a 15 milliárdos keretet, mivel a HR költségek növekedése és a versenyképesség erősítési kényszere miatt a munkaerőre bevonható források felértékelődnek, illetve sokkal jobbak a pályázati feltételek, mint ősszel. – emelte ki Zsuffa Ákos, a Learning Innovation Kft ügyvezetője, a Felnőttképzők Szövetségének elnöke.

Teljes cikk