Az Év során lehetőség nyílik majd arra, hogy megbeszéléseket folytassanak, tanuljanak egymástól, és Európa-szerte előmozdítsák a készségfejlesztés terén végzett munkát. Ha készségfejlesztéssel kapcsolatos rendezvényeket szervez, kérik, regisztrálja őket itt.

A készségekkel kapcsolatos tevékenységek és rendezvények a Készségek Európai Évének honlapján található interaktív térképen találhatók. Az EYS nemzeti koordinátorai saját országukban alakítják az évet.

A készségek 2023-as európai évére vonatkozó kommunikációs eszköztárat azért hozták létre, hogy segítsen előkészíteni kommunikációs tevékenységeit, rendezvényeit és médiakapcsolatait. A készségekkel kapcsolatos tevékenységek közösségi médiában történő kommunikálásakor kérik, a(z) #EuropeanYearofSkills hashtag használatával kapcsolja össze őket az európai évvel.

Fontos, hogy meghallgassák azokat az inspiráló beszámolókat, akik sikeresen szereztek új készségeket a munkaerőpiacon, valamint a készségekhez és a munkaerőpiachoz kapcsolódó sikeres projektek történeteit.

Kérjük, töltse ki a csatolt sablont a projekttörténetekhez, és küldje el azokat a vonatkozó kommunikációs anyagokkal együtt (pl.: videók, fényképek) és az EMPL-SHARE-YOUR-SKILLS-STORY@ec.europa.eu e-mail-címre aláírt adatvédelmi nyilatkozatot.

Az országokban zajló rendezvényekhez és tevékenységekhez kérjük, forduljon a nemzeti koordinátorokhoz.
Kérdés esetén kérjük,hogy a következő e-mail címre írjon: EMPL-EY-SKILLS@ec.europa.eu