2021.08.26. FVSZ megismételt Közgyűlését hagyományos formában tartja meg.

Tisztelt Tagtársunk!

Az FVSZ XXXIV. megismételt Közgyűlését 2021. augusztus 26-án, csütörtök 10.00 órakor a járványügyi veszélyhelyzet megszüntetése után Eseményközpont, 2475 Kápolnásnyék, Kazinczy utca 22-30.  alatt hagyományos formában tartja meg.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Közgyűlésen szavazati joggal csak azok a rendes tagok vehetnek részt – képviselőik által – akik 2021. évi tagdíjukat és esetleges tagdíjhátralékukat rendezték, ezért kérjük, hogy az erről szóló igazolásokat szíveskedjen magával hozni, és azt – kérésre – a Mandátumvizsgáló bizottságnak bemutatni.

Ugyancsak a Mandátumvizsgáló bizottságnak kell bemutatni a küldő intézmény képviselőjének írásbeli meghatalmazását, ha az intézményt nem a bejelentett képviselő képviseli.

Meghívónkhoz mellékeljük a Közgyűlés tervezett napirendjét. A Közgyűlésen előterjesztendő írásos anyagokat a honlap zárt részében közzé tesszük.

Megismételt FVSZ Közgyűlés: 2021. augusztus 26., csütörtök 10:00 óra
Helyszín: Eseményközpont, 2475 Kápolnásnyék, Kazinczy utca
Eseményközpont – Vörösmarty term
A regisztráció 9.15 órakor, a Közgyűlés pedig 10.00 órakor kezdődik.

A közgyűlésre leadott regisztráció kapcsán kérem, segítség a költséghatékony lebonyolítást!
Amennyiben a rendezvényen egyéb elfoglaltság okán mégsem tudnak részt venni kérem, legkésőbb 2021.08.23-ig jelezzék az fvsz@fvsz.hu címen, köszönöm.

A további tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. Kérjük . Még nem tag? Csatlakozzon hozzánk!