FVSZ-IKK együttműködés.

Tisztelt Tagtársunk!

A Felnőttképzők Szövetsége együttműködési megállapodást írt alá az Innovatív Képzéstámogató Központtal.

A megállapodás vizsgaszervezésre vonatkozó célja, hogy elősegítse a szakmai képzésben résztvevők számára képesítő vizsgalehetőségek biztosítását.

Ennek érdekében a Szövetségnek joga van ajánlani kiemelkedő (a komplex szakmai vizsgák rendszerében) vizsgaszervezési tapasztalattal rendelkező szervezeteket akik, – az IKK ez irányú döntése esetén – bevonásra kerülhetnek az Szkt. 125. § (10) bekezdésében előírt vizsgaközponti feladatok ellátásába.

Az együttműködésben tagjaink közül azon szervezetek vehetnek részt, akik eddig is folytattak vizsgatevékenységet, hozzájárulnak a kiajánláshoz és szervezeti alapadataik továbbítását engedélyezik az IKK felé az FVSZ ajánlásával.

A lehetőség nem jelent kötelezettséget, az együttműködés részleteit az ajánlási lehetőség elfogadása után részletesen kifejtjük.

Amennyiben érdekli a lehetőség és szeretne az FVSZ által ajánlott intézmények közé tartozni, kérjük válaszoljon az alábbi kérdőívben összefoglalt 4 kérdésre és 2021.04.30-ig küldje meg részünkre válaszát.

Az oldalra történő belépést követően elérhetővé válik a kérdőív.

A további tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. Kérjük . Még nem tag? Csatlakozzon hozzánk!