Kérjük Tagjaink együttműködését!

Tisztelt Tagtársunk!

Az új felnőttképzési törvény előírása szerint az engedélyezett képzést végző felnőttképzőknek továbbra is szükséges minőségirányítási rendszert működtetni és négyévente gondoskodni annak külső értékeléséről. A Kormány a külső értékelés tekintetében felnőttképzési államigazgatási szervként az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaságot (továbbiakban: IKK) jelölte ki, akiknek jogszabályban előírt feladata a külső értékelés módszertanának és eszközeinek kidolgozása.

A külső értékelés módszertanának kidolgozásában a Felnőttképző Szövetsége szakmai támogatást nyújt az IKK-nak, mely együttműködés keretében most lehetősége adódik Tagjainknak, hogy részt vegyenek a külső értékelés módszertanának kialakításához szükséges pilot programjában. A projekt felnőttképzőket érintő része tervezetten augusztusban, egy-három darab (személyes vagy online) találkozás formájában valósul meg, ami alatt sor kerül a felnőttképző külső értékelésének próba lebonyolítására is.

Kérjük, amennyiben szívesen részt venne intézményével a projektben és tapasztalatai megosztásával támogatná az új külső értékelési módszertan kialakítását, az alábbi űrlap kitöltésével jelezze együttműködési szándékát!

  • Jelentkezési határidő: 2021.07.16. péntek
    Az alábbi űrlap kitöltésével jelezze együttműködési szándékát, köszönjük!

A további tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. Kérjük . Még nem tag? Csatlakozzon hozzánk!