FVSZ kérdőív

Tisztelt Tagtársunk!

A Felnőttképzők Szövetsége a Magyar Tudományos Akadémia Észak-Dunántúli Kutatási Központja szakmai közreműködésével széleskörű felmérést végez a Magyarországon működő hazai és külföldi érdekeltségű cégek humán (elsősorban képzési) igényeivel kapcsolatban.

Ahhoz, hogy felmérésünk igazán hiteles és az alapján készített kutatási anyag reprezentatív legyen, az Ön aktív közreműködésére is szükségünk van.

Úgy gondoljuk, hogy a téma – felnőttek képzése és fejlesztése a különféle hazánkban működő szervezeteknél - különösen a mai munkaerőpiaci helyzetben az ország, a gazdaság és nem utolsósorban az Ön cégének jövője szempontjából hosszútávon meghatározó fontosságú.

A kutatás eredményének több szempontból elemzett összefoglalóját a szakpolitika döntéshozói elé kívánjuk tárni az FVSZ szakmai javaslataival kiegészítve, melyek akár jogszabályi módosításokba, forrás-allokációs döntésekbe is beépítésre kerülhetnek.

Tudjuk, hogy a kérdések felelős megválaszolása nem kevés időt igényel, de ennél rövidebbre nem lett volna értelme elkészíteni az anyagot, mert a kívánt célt – a szakmailag megalapozott eredményt – nem érhettük volna el. Annyit tudtunk egyszerűsíteni az Ön hasznos munkáján, hogy korszerű internetes felületen tudja megadni válaszait, mely gyorsabbá teszi a kitöltést.

Köszönjük, hogy segíti munkánkat a kérdőív kitöltésével és egyúttal kérjük, a kérdőív továbbküldését partnercégei felé, mellyel Ön is hozzájárul munkánk eredményességéhez!
A zárt részben letölthető a partnercégeknek szóló kísérőlevél.

Természetesen az FVSZ honlapján, továbbá a különféle médiumokon keresztül ismertetni fogjuk a kutatás eredményeit.

Munkájához ezúton is sok sikert és jó egészséget kívánok.

dr. Zsuffa Ákos
elnök
FVSZ