ADULATION – Felnőttképzés a társadalmi változásért

Tisztelt Tagtársunk!

HÉTFA Kutatóintézet kutatást készít felnőttképzésben oktatók körében, az oktatók munkájának közéleti dimenziójáról Magyarországon, Cipruson, Belgiumban és Olaszországban, az ADULATION – Felnőttképzés a társadalmi változásért Erasmus+ Stratégiai partnerség projekt keretében. A projekt célja a felnőttképzésben oktatók szakmai fejlődésének támogatása, különös tekintettel azon kompetenciáik fejlesztésére, melyekkel a képzésben résztvevők társadalmi szerepvállalását támogathatják. Ennek fényében, kutatásunk a közéleti dimenzió, állampolgári ismeretek felnőttképzésbe való integrálásának lehetőségeit és az erre való oktatói, képzői igényeket kívánja felmérni.

A kutatás része egy felnőttképzésben oktatók számára készített kérdőív, mely azt vizsgálja, hogy milyen kompetenciafejlesztési igényeik vannak a felnőttképzésben oktatóknak az állampolgári ismeretek területén. A kérdőív kitöltésével az oktatók hozzájárulnak ahhoz, hogy minél hasznosabb és relevánsabb oktatási anyagokat készítsünk a felnőttképzésben oktatók kompetenciafejlesztéséhez a projekt során.

Szeretnénk segítségét kérni a kutatás és a projekt sikeressége érdekében.
A kérdőív az alábbi linken érhető el, kitöltése megközelítőleg 20 percet vesz igénybe.

A projekt keretén belül két képzési eseményre (Nicosiában és Budapesten) kerül majd sor felnőttképzésben oktatók számára, melyekre a résztvevőket a kérdőív kitöltői közül választjuk ki.

A projektről bővebb információ elérhető az adulation.eu honlapon. Bővebb információ a HÉTFA Kutatóintézetről az alábbi honlapon érhető el.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel a kérdőív vagy a kutatás kapcsán, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Nemzetközi Projektiroda / Division for International Cooperation
HÉTFA Kutatóintézet és Elemző Központ
HÉTFA Research Institute and Center for Economic and Social Analysis
H-1051 Budapest, Október 6. u. 19.
tel.: +36 30 834 6425 / e-mail: reinischreka@hetfa.huwww.hetfa.hu