Tisztelt Tagtársak!

Amennyiben az Ön intézményénél 2018-ban és 2020-ban történt külső értékelés, – ellenőrizze a dátumot – úgy idén szükséges lesz ennek ismételt elvégzésére.

Jelen pillanatban a Felnőttképzési törvény külső értékelésre vonatkozó rendelkezésein nem változtattak, a 70/2020-as kormányrendelet csak a képzések távolléti lebonyolításáról és azok elszámolhatóságáról rendelkezik.
A külső értékelés lebonyolításának elhalasztására nem ad felhatalmazást. A módszer megválasztására, miként régebben is, a megrendelő és a szolgáltató közötti kölcsönös megállapodás lehet iránymutató.

Az FVSZ annyiban tud segíteni, hogy lehetővé tettük távolléti formában a külső értékelés elvégzését, így megoldható, hogy semmilyen határidőből ne csússzanak ki.

Az FVSZ által felkért szakértők felkészültek a dokumentumok online elemzésére - a külső értékelés jelentős része dokumentumelemzés -, majd egy online konzultáció - egyeztetett időpont = külső értékelés napja - keretein belül folytatódik az értékelés: az online dokumentumok elemzésének részletes ismertetése, további dokumentumok bemutatása/megosztása (real-time képernyőmegosztás) kérdések és javaslatok megbeszélése.

A dokumentumelemzés és online konzultációt követően tudjuk kiállítani a külső értékelés elvégzéséről szóló igazolást és jegyzőkönyvet. Az elkészült dokumentumokat - online hitelesített PDF - az értékelés napján elküldjük a megrendelőnek.
Az eredeti dokumentumok eljuttatása a járványügyi veszélyhelyzet megszűnése után!

Kérem, a letöltött ajánlatkérő formanyomtatványt a Felnőttképzők Szövetségének az fvsz@fvsz.hu email címre küldjék el.
Az FVSZ 24 órán belül megküldi az Intézménynek az ajánlatát a külső értékelésre.

Előre is köszönjük megtisztelő felkérésüket a külső értékelés elvégzésére!