„Munkavédelem a felnõttképzésben”

Dátum: 2009.09.10.

„Munkavédelem a felnõttképzésben”

konferencia

Tisztelt Tagtársunk! Tisztelt Szakmai Partnerünk! A Felnõttképzõk Szövetsége felismerve, hogy a szakképzésben, ezen belül is a felnõttképzésben a munkavédelemmel kapcsolatos ismeretek, tudnivalók és szabályok nem közismertek, ezért pályázatot nyújtott be az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Fõfelügyelõséghez. Az OMMF a programot a munkavédelmi jellegû bírságok felhasználásával támogatta, így 2009. szeptember 10-én (csütörtök) a HUNGEXPO B csarnok Médiatermében megrendezzük a „Munkavédelem a felnõttképzésben” címû országos szintû szakmai konferenciát, melyre tisztelettel meghívjuk. A szakmai program 11:00 órakor kezdõdik..A program célja a munkavédelmi ismeretek és feladatok eredményesebb megjelenítésének elõsegítése a megújult szakképzési rendszerben. Felhívjuk a figyelmet, hogy a konferenciára az „Oktatás Hete 2009” rendezvénysorozat keretében kerül sor, ezért a rendezvényre történõ belépés meghívottaink részére ingyenes. Az online jelentkezést követõen, a belépök átvétele a Hungexpo I kapu után a "Nyugati Fórum"-nál lévõ regisztrációs asztalnál lehetséges 10-11 óráig.

Program

FVSZ MIR HONLAP

 

Képtalálat a következőre: „magyarország kormánya”

 

Képtalálat a következõre: „Nemzeti Szakképzési és Felnõttképzési Hivatal A szakképzés és felnõttképzés szolgálatában”

  

 
 
 
Nyelviskolák Szakmai Egyesülete
  
 
 IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért

 

Nemzeti Együttmûködési Alap 

Akkreditált Felnõttképzési Intézmények Országos Egyesülete 

 


Belépés FVSZ tagoknak:

FVSZ KÉRDŐÍV A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK FELNŐTTKÉPZÉSI / ÁTKÉPZÉSI / TOVÁBBKÉPZÉSI GYAKORLATÁRÓL ÉS IGÉNYEIRŐL

Ahhoz, hogy felmérésünk igazán hiteles legyen, az Ön aktív közreműködésére is szükségünk van.
https://www.fvsz.hu/hir/1061 

A kérdőív ezen a linken érhető el: 
http://surveyor.rkk.hu/index.php?sid=61721&lang=hu

Köszönjük, hogy segíti munkánkat a kérdőív kitöltésével és egyúttal kérjük, a kérdőív továbbküldését partnercégei felé, mellyel Ön is hozzájárul munkánk eredményességéhez!

AJÁNLATKÉRÉS A KÜLSÕ ÉRTÉKELÉS ELVÉGZÉSÉRE

Tisztelt Érdeklõdõk!
A Szövetség kizárólag FVSZ tagoktól fogad a külsõ értékelésre történõ felkéréseket.
Belépés az FVSZ-be
Ajánlatkérés

Fizetett hirdetések

Tisztelt Látogatók!

Honlapunkon fizetett hirdetések megjelentetésére van mód. Töltse le a megrendelõlapot, s - ha további kérdései vannak - keresse titkárságunkat!

Megrendelõlap