EGYÉNI TANULÁSI UTAK A FELNÕTTKÉPZÉSBEN

Dátum: 2008.06.06.

Tisztelt  Kollégánk! 

 Az élethosszig tartó tanulás európai koncepciója kiemelt feladatként fogalmazza meg az egyéni tanulási utak biztosítását. Különösen fontos ez a felnõttkori tanulásban, ahol minden egyes résztvevõ szinte biztosan más élettapasztalattal, végzettséggel, szakmai elõélettel kerül be a képzésbe. 

 Az emberi erõforrások fejlesztéséért felelõs vezetõként, felnõttképzési szakemberként, mindannyian tisztában vagyunk ezzel, de vajon napi munkánk során képesek vagyunk-e ennek figyelembevételére? 

Erre keres választ a Felnõttképzõk Szövetsége projektjében, amelynek célja egyszerre a probléma tudományos igényû vizsgálata, a jó példák, gyakorlatok közkinccsé tétele és nem utolsó sorban a közös gondolkodás, párbeszéd generálása az érintettek: a felnõttképzõk, a segítõ - tanácsadók és nem utolsó sorban a munkáltatók között.  

Konferenciánkon szeretnénk bemutatni a projekt eddigi eredményeit, a mûhely-megbeszélések tapasztalatait és persze a résztvevõkkel együtt folytatni a közös gondolkodást. 

Tisztelettel várjuk konferenciánkra, amelynek idõpontja 2008. június 6. helyszíne Best Western Hotel Hungária, 1074 Budapest, Rákóczi út 90. Levelünkhöz mellékeljük a rendezvény részletes programját. 

 Jelentkezni kizárólag elektronikus úton, az FVSZ honlapjának (www.fvsz.hu) „Programok” menüpontján keresztül, lehet. A jelentkezéseket regisztrálás sorrendjében fogadjuk. Az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásának köszönhetõen a rendezvény részvételi díja személyenként csupán 3000.- Ft, amely az ebéd és a frissítõ költségeit is tartalmazza.

  A részvételi díjat „Konferencia” megnevezéssel és a résztvevõ(k) nevével a Felnõttképzõk Szövetsége Budapest Bank Rt - nél vezetett 10100716 - 04969803 - 00000009 számlájára kérjük átutalni. Számlát a részvételi díj beérkezése után küldünk, illetve azt a rendezvény helyszínén a regisztrációnál adjuk át. Bízunk benne, hogy konferenciánkon az Önök szervezetét is vendégként üdvözölhetjük!

Program

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendõt kívánunk!

   
   

 

FVSZ MIR HONLAP

 

Képtalálat a következőre: „magyarország kormánya”

 

Képtalálat a következõre: „Nemzeti Szakképzési és Felnõttképzési Hivatal A szakképzés és felnõttképzés szolgálatában”

  

 
 
 
Nyelviskolák Szakmai Egyesülete
  
 
 IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért

 

Nemzeti Együttmûködési Alap 

Akkreditált Felnõttképzési Intézmények Országos Egyesülete 

 


Belépés FVSZ tagoknak:

FVSZ KÉRDŐÍV A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK FELNŐTTKÉPZÉSI / ÁTKÉPZÉSI / TOVÁBBKÉPZÉSI GYAKORLATÁRÓL ÉS IGÉNYEIRŐL

Ahhoz, hogy felmérésünk igazán hiteles legyen, az Ön aktív közreműködésére is szükségünk van.
https://www.fvsz.hu/hir/1061 

A kérdőív ezen a linken érhető el: 
http://surveyor.rkk.hu/index.php?sid=61721&lang=hu

Köszönjük, hogy segíti munkánkat a kérdőív kitöltésével és egyúttal kérjük, a kérdőív továbbküldését partnercégei felé, mellyel Ön is hozzájárul munkánk eredményességéhez!

OKTATÁSSZERVEZŐ ÁLLÁS

Felnőttképzési Intézmény Szakmai vezető (Oktatásszervező) kollégát keres!
Jelentkezni fényképes szakmai önéletrajzzal és végzettséget igazoló dokumentumok másolatával
az alábbi email címen lehet: 
modernedukft@gmail.com

AJÁNLATKÉRÉS A KÜLSÕ ÉRTÉKELÉS ELVÉGZÉSÉRE

Tisztelt Érdeklõdõk!
A Szövetség kizárólag FVSZ tagoktól fogad a külsõ értékelésre történõ felkéréseket.
Belépés az FVSZ-be
Ajánlatkérés

Fizetett hirdetések

Tisztelt Látogatók!

Honlapunkon fizetett hirdetések megjelentetésére van mód. Töltse le a megrendelõlapot, s - ha további kérdései vannak - keresse titkárságunkat!

Megrendelõlap