EGYÉNI TANULÁSI UTAK A FELNÕTTKÉPZÉSBEN

Dátum: 2008.06.06.

Tisztelt  Kollégánk! 

 Az élethosszig tartó tanulás európai koncepciója kiemelt feladatként fogalmazza meg az egyéni tanulási utak biztosítását. Különösen fontos ez a felnõttkori tanulásban, ahol minden egyes résztvevõ szinte biztosan más élettapasztalattal, végzettséggel, szakmai elõélettel kerül be a képzésbe. 

 Az emberi erõforrások fejlesztéséért felelõs vezetõként, felnõttképzési szakemberként, mindannyian tisztában vagyunk ezzel, de vajon napi munkánk során képesek vagyunk-e ennek figyelembevételére? 

Erre keres választ a Felnõttképzõk Szövetsége projektjében, amelynek célja egyszerre a probléma tudományos igényû vizsgálata, a jó példák, gyakorlatok közkinccsé tétele és nem utolsó sorban a közös gondolkodás, párbeszéd generálása az érintettek: a felnõttképzõk, a segítõ - tanácsadók és nem utolsó sorban a munkáltatók között.  

Konferenciánkon szeretnénk bemutatni a projekt eddigi eredményeit, a mûhely-megbeszélések tapasztalatait és persze a résztvevõkkel együtt folytatni a közös gondolkodást. 

Tisztelettel várjuk konferenciánkra, amelynek idõpontja 2008. június 6. helyszíne Best Western Hotel Hungária, 1074 Budapest, Rákóczi út 90. Levelünkhöz mellékeljük a rendezvény részletes programját. 

 Jelentkezni kizárólag elektronikus úton, az FVSZ honlapjának (www.fvsz.hu) „Programok” menüpontján keresztül, lehet. A jelentkezéseket regisztrálás sorrendjében fogadjuk. Az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásának köszönhetõen a rendezvény részvételi díja személyenként csupán 3000.- Ft, amely az ebéd és a frissítõ költségeit is tartalmazza.

  A részvételi díjat „Konferencia” megnevezéssel és a résztvevõ(k) nevével a Felnõttképzõk Szövetsége Budapest Bank Rt - nél vezetett 10100716 - 04969803 - 00000009 számlájára kérjük átutalni. Számlát a részvételi díj beérkezése után küldünk, illetve azt a rendezvény helyszínén a regisztrációnál adjuk át. Bízunk benne, hogy konferenciánkon az Önök szervezetét is vendégként üdvözölhetjük!

Program

FVSZ MIR HONLAP

 

Képtalálat a következőre: „magyarország kormánya”

 

Képtalálat a következõre: „Nemzeti Szakképzési és Felnõttképzési Hivatal A szakképzés és felnõttképzés szolgálatában”

  

 
 
 
Nyelviskolák Szakmai Egyesülete
  
 
 IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért

 

Nemzeti Együttmûködési Alap 

Akkreditált Felnõttképzési Intézmények Országos Egyesülete 

 


Belépés FVSZ tagoknak:

FVSZ KÉRDŐÍV A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK FELNŐTTKÉPZÉSI / ÁTKÉPZÉSI / TOVÁBBKÉPZÉSI GYAKORLATÁRÓL ÉS IGÉNYEIRŐL

Ahhoz, hogy felmérésünk igazán hiteles legyen, az Ön aktív közreműködésére is szükségünk van.
https://www.fvsz.hu/hir/1061 

A kérdőív ezen a linken érhető el: 
http://surveyor.rkk.hu/index.php?sid=61721&lang=hu

Köszönjük, hogy segíti munkánkat a kérdőív kitöltésével és egyúttal kérjük, a kérdőív továbbküldését partnercégei felé, mellyel Ön is hozzájárul munkánk eredményességéhez!

AJÁNLATKÉRÉS A KÜLSÕ ÉRTÉKELÉS ELVÉGZÉSÉRE

Tisztelt Érdeklõdõk!
A Szövetség kizárólag FVSZ tagoktól fogad a külsõ értékelésre történõ felkéréseket.
Belépés az FVSZ-be
Ajánlatkérés

Fizetett hirdetések

Tisztelt Látogatók!

Honlapunkon fizetett hirdetések megjelentetésére van mód. Töltse le a megrendelõlapot, s - ha további kérdései vannak - keresse titkárságunkat!

Megrendelõlap