EGYÉNI TANULÁSI UTAK A FELNÕTTKÉPZÉSBEN ORSZÁGOS ANDRAGÓGIAI KONFERENCIA

Dátum: 2008.02.25.

EGYÉNI TANULÁSI UTAK A FELNÕTTKÉPZÉSBEN

Meghívó közös gondolkodásra, szakmai konferenciára  

Tisztelt Felnõttképzõ Kollégánk! 

Az élethosszig tartó tanulás európai koncepciója kiemelt feladatként fogalmazza meg az egyéni tanulási utak biztosítását. Különösen fontos ez a felnõttkori tanulásban, ahol minden egyes résztvevõ szinte biztosan más élettapasztalattal, végzettséggel, szakmai elõélettel kerül be a képzésbe. 

 Elméletben mindannyian tisztában vagyunk ezzel, de vajon napi munkánk során képesek vagyunk-e ennek figyelembevételére? A Felnõttképzési törvény és az akkreditáció elvárásai szerint felmérjük-e igazán a hozzánk jelentkezõk elõzetes tudását? Beszámítjuk-e? Ha igen, hogyan? Ha még nem, miért nem? Vannak-e ötleteink, módszereink az ezzel kapcsolatos oktatásszervezési és finanszírozási modellekre? 

 Többek között ezeket a kérdéseket járta körbe a Felnõttképzõk Szövetsége szakmai munkaközössége, s mert nem tudtunk mindenre válaszolni, elhatároztuk, alaposabban utánajárunk e dolognak.  E munka elsõ eredménye konferenciánk, amelynek célja egyszerre a probléma tudományos igényû vizsgálata, a jó példák, gyakorlatok közkinccsé tétele és nem utolsó sorban a közös gondolkodás, párbeszéd generálása az érintettek között. 

Tisztelettel várjuk konferenciánkra, amelynek idõpontja 2008. február 25, helyszíne Best Western Hotel Hungária, 1074 Budapest, Rákóczi út 90.  

 Jelentkezni kizárólag elektronikus úton, az FVSZ honlapjának (www.fvsz.hu) „Programok” menüpontján keresztül, február 20-ig lehet. A jelentkezéseket regisztrálás sorrendjében fogadjuk. Az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásának köszönhetõen a rendezvény részvételi díja személyenként bruttó 4000 Ft, amely az ebéd és a frissítõ költségeit is tartalmazza. A Felnõttképzõk Szövetsége tagszervezetei esetében ezen összeget magára vállalja, így a rendezvény az FVSZ tagok számára ingyenes. (Az elõzetes jelentkezésre ebben az esetben is szükség van. A korlátozott befogadóképesség miatt tagjainkat arra kérjük, csak akkor regisztráljanak, ha valóban részt tudnak venni a rendezvényen. Megértésüket köszönjük). 

A részvételi díjat „Konferencia” megnevezéssel és a résztvevõ(k) nevével a Felnõttképzõk Szövetsége Budapest Bank Rt  - nél vezetett 10100716 - 04969803 - 00000009 számlájára kérjük átutalni. Számlát a részvételi díj beérkezése után küldünk, illetve azt a rendezvény helyszínén a regisztrációnál adjuk át. 

Bízunk benne, hogy konferenciánkon az Önök szervezetét is vendégként üdvözölhetjük! 

Program

FVSZ MIR HONLAP

 

Képtalálat a következőre: „magyarország kormánya”

 

Képtalálat a következõre: „Nemzeti Szakképzési és Felnõttképzési Hivatal A szakképzés és felnõttképzés szolgálatában”

  

 
 
 
Nyelviskolák Szakmai Egyesülete
  
 
 IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért

 

Nemzeti Együttmûködési Alap 

Akkreditált Felnõttképzési Intézmények Országos Egyesülete 

 


Belépés FVSZ tagoknak:

FVSZ KÉRDŐÍV A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK FELNŐTTKÉPZÉSI / ÁTKÉPZÉSI / TOVÁBBKÉPZÉSI GYAKORLATÁRÓL ÉS IGÉNYEIRŐL

Ahhoz, hogy felmérésünk igazán hiteles legyen, az Ön aktív közreműködésére is szükségünk van.
https://www.fvsz.hu/hir/1061 

A kérdőív ezen a linken érhető el: 
http://surveyor.rkk.hu/index.php?sid=61721&lang=hu

Köszönjük, hogy segíti munkánkat a kérdőív kitöltésével és egyúttal kérjük, a kérdőív továbbküldését partnercégei felé, mellyel Ön is hozzájárul munkánk eredményességéhez!

AJÁNLATKÉRÉS A KÜLSÕ ÉRTÉKELÉS ELVÉGZÉSÉRE

Tisztelt Érdeklõdõk!
A Szövetség kizárólag FVSZ tagoktól fogad a külsõ értékelésre történõ felkéréseket.
Belépés az FVSZ-be
Ajánlatkérés

Fizetett hirdetések

Tisztelt Látogatók!

Honlapunkon fizetett hirdetések megjelentetésére van mód. Töltse le a megrendelõlapot, s - ha további kérdései vannak - keresse titkárságunkat!

Megrendelõlap