2012.09.20.

ELKÉSZÜLT A VÉLEMÉNY A FELNÕTTKÉPZÉSI KONCEPCIÓRÓL

Írta: fvsz

Mint  már beszámoltunk róla, az idei Felnõttképzési tanévnyitó kiemelt témája volt a "Nemzetgazdasági Minisztérium koncepciója a felnõttképzés szabályozási rendszerének megváltoztatására" címû dokumentum bemutatása és elsõ szakmai vitája. 

Az esemény az FVSZ tagjait nem érte váratlanul, hiszen a tanévnyitó elõtti napokban a koncepciót már "pellengérre állítottuk", s a beérkezett véleményeket összegezve közel harminc pontból álló "hibalistát" készítettünk.  E lista volt az alapja dr. Lakos István témával kapcsolatos  (nagy sikerû) korreferátumának is.

Az FVSZ elnökének elõadása és a közönség reakciói után a téma elõadója, dr. Odrobina László fõosztályvezetõ úr felhívta a jelenlévõket egy, a szakmai szervezetek között egyeztetett  javaslatcsomag megfogalmazására.

A felkérésnek megfelelõen az elmúlt héten a NFH FSZI Baross utcai konferenciatermében egy asztalhoz ültek  az érdekelt szervezetek és Palotás József (az FSZOE új elnöke) moderálása mellett elkészítették a kért dokumentumot, mely azóta már eljutott  az NGM Szakképzési és Felnõttképzési Fõosztályához.   A fejleményekrõl beszámolunk...

A szakmai szervezetek közös véleménye

Az egyeztetõ fórum résztvevõi

FVSZ MIR HONLAP

 

Képtalálat a következőre: „magyarország kormánya”

 

Képtalálat a következõre: „Nemzeti Szakképzési és Felnõttképzési Hivatal A szakképzés és felnõttképzés szolgálatában”

  

 
 
 
Nyelviskolák Szakmai Egyesülete
  
 
 IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért

 

Nemzeti Együttmûködési Alap 

Akkreditált Felnõttképzési Intézmények Országos Egyesülete 

 


Belépés FVSZ tagoknak:

FVSZ KÉRDŐÍV A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK FELNŐTTKÉPZÉSI / ÁTKÉPZÉSI / TOVÁBBKÉPZÉSI GYAKORLATÁRÓL ÉS IGÉNYEIRŐL

Ahhoz, hogy felmérésünk igazán hiteles legyen, az Ön aktív közreműködésére is szükségünk van.
https://www.fvsz.hu/hir/1061 

A kérdőív ezen a linken érhető el: 
http://surveyor.rkk.hu/index.php?sid=61721&lang=hu

Köszönjük, hogy segíti munkánkat a kérdőív kitöltésével és egyúttal kérjük, a kérdőív továbbküldését partnercégei felé, mellyel Ön is hozzájárul munkánk eredményességéhez!

AJÁNLATKÉRÉS A KÜLSÕ ÉRTÉKELÉS ELVÉGZÉSÉRE

Tisztelt Érdeklõdõk!
A Szövetség kizárólag FVSZ tagoktól fogad a külsõ értékelésre történõ felkéréseket.
Belépés az FVSZ-be
Ajánlatkérés

Fizetett hirdetések

Tisztelt Látogatók!

Honlapunkon fizetett hirdetések megjelentetésére van mód. Töltse le a megrendelõlapot, s - ha további kérdései vannak - keresse titkárságunkat!

Megrendelõlap