EGYÉNI TANULÁSI UTAK A FELNŐTTKÉPZÉSBEN WORKSHOP

Dátum: 2008.05.15.

EGYÉNI TANULÁSI UTAK A FELNŐTTKÉPZÉSBEN 

A közös gondolkodás folytatódik  

Tisztelt Felnőttképző Kollégánk! 

Február végén közel százötven felnőttképzési szakember vett részt a Felnőttképzők Szövetsége andragógiai konferenciáján, amely az egyéni tanulási utak kialakításának szükségességét és egyben dilemmáit járta körül. A résztvevők magas száma, a pozitív visszajelzések és az azóta megjelent publikációk egyaránt jelzik: a téma egyre aktuálisabb, ezért tartalma részletes kibontást,  szakmai vitát érdemel. Többek között e kívánalomnak teszünk eleget, amikor megkezdett projektünket folytatva további közös gondolkodásra hívjuk az érdeklődőket.  Elsősorban azokat várjuk, akik részt vettek a konferencián és szívesen bekapcsolódnának egy – egy ott felmerült kérdés részletesebb vizsgálatába, a tárgyban saját véleményük, esetleg jó – rossz tapasztalatuk is van, és szívesen megosztanák azt kollégáikkal. 

 Terveink szerint az alábbi témákat járnánk körül: 

1.      A kompetenciák mérése

2.      Az előzetes tudás beszámítása

3.      Az egyéni tanulási utak és a hatályos jogi keretrendszer ellentmondásai

4.      A finanszírozás problematikája

5.      Lehetséges oktatásszervezési megoldások. 

Vitaindító előadásra ezúttal Modláné dr. Görgényi Ildikót, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet főigazgató-helyettesét kértük fel. A nap részletes programját és a szakmai hangsúlyokat a résztvevők igényeinek megfelelőenszeretnénk összeállítani, ezért kérjük a jelentkezési lap megjegyzés rovatában az Ön számára legfontosabb témákat jelezni szíveskedjen.  

Tisztelettel várjuk tehát rendezvényünkre, amelynek időpontja 2008. május 15 (csütörtök), tervezett időtartama 10:00 – 14: 00 óra  helyszíne a Felnőttképzők Szövetsége székhelye (1074. Budapest, Szövetség u. 37)   

 

 

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal  

 

 

 

 
Nyelviskolák Szakmai Egyesülete
  
 
 IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért

 

Nemzeti Együttműködési Alap 

Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesülete 

 


Belépés FVSZ tagoknak:

Fizetett hirdetések

Tisztelt Látogatók!

Honlapunkon fizetett hirdetések megjelentetésére van mód. Töltse le a megrendelőlapot, s - ha további kérdései vannak - keresse titkárságunkat!

Megrendelőlap