EGYÉNI TANULÁSI UTAK A FELNŐTTKÉPZÉSBEN ORSZÁGOS ANDRAGÓGIAI KONFERENCIA

Dátum: 2008.02.25.

EGYÉNI TANULÁSI UTAK A FELNŐTTKÉPZÉSBEN

Meghívó közös gondolkodásra, szakmai konferenciára  

Tisztelt Felnőttképző Kollégánk! 

Az élethosszig tartó tanulás európai koncepciója kiemelt feladatként fogalmazza meg az egyéni tanulási utak biztosítását. Különösen fontos ez a felnőttkori tanulásban, ahol minden egyes résztvevő szinte biztosan más élettapasztalattal, végzettséggel, szakmai előélettel kerül be a képzésbe. 

 Elméletben mindannyian tisztában vagyunk ezzel, de vajon napi munkánk során képesek vagyunk-e ennek figyelembevételére? A Felnőttképzési törvény és az akkreditáció elvárásai szerint felmérjük-e igazán a hozzánk jelentkezők előzetes tudását? Beszámítjuk-e? Ha igen, hogyan? Ha még nem, miért nem? Vannak-e ötleteink, módszereink az ezzel kapcsolatos oktatásszervezési és finanszírozási modellekre? 

 Többek között ezeket a kérdéseket járta körbe a Felnőttképzők Szövetsége szakmai munkaközössége, s mert nem tudtunk mindenre válaszolni, elhatároztuk, alaposabban utánajárunk e dolognak.  E munka első eredménye konferenciánk, amelynek célja egyszerre a probléma tudományos igényű vizsgálata, a jó példák, gyakorlatok közkinccsé tétele és nem utolsó sorban a közös gondolkodás, párbeszéd generálása az érintettek között. 

Tisztelettel várjuk konferenciánkra, amelynek időpontja 2008. február 25, helyszíne Best Western Hotel Hungária, 1074 Budapest, Rákóczi út 90.  

 Jelentkezni kizárólag elektronikus úton, az FVSZ honlapjának (www.fvsz.hu) „Programok” menüpontján keresztül, február 20-ig lehet. A jelentkezéseket regisztrálás sorrendjében fogadjuk. Az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásának köszönhetően a rendezvény részvételi díja személyenként bruttó 4000 Ft, amely az ebéd és a frissítő költségeit is tartalmazza. A Felnőttképzők Szövetsége tagszervezetei esetében ezen összeget magára vállalja, így a rendezvény az FVSZ tagok számára ingyenes. (Az előzetes jelentkezésre ebben az esetben is szükség van. A korlátozott befogadóképesség miatt tagjainkat arra kérjük, csak akkor regisztráljanak, ha valóban részt tudnak venni a rendezvényen. Megértésüket köszönjük). 

A részvételi díjat „Konferencia” megnevezéssel és a résztvevő(k) nevével a Felnőttképzők Szövetsége Budapest Bank Rt  - nél vezetett 10100716 - 04969803 - 00000009 számlájára kérjük átutalni. Számlát a részvételi díj beérkezése után küldünk, illetve azt a rendezvény helyszínén a regisztrációnál adjuk át. 

Bízunk benne, hogy konferenciánkon az Önök szervezetét is vendégként üdvözölhetjük! 

Program

 

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal  

 

 

 

 
Nyelviskolák Szakmai Egyesülete
  
 
 IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért

 

Nemzeti Együttműködési Alap 

Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesülete 

 


Belépés FVSZ tagoknak:

Fizetett hirdetések

Tisztelt Látogatók!

Honlapunkon fizetett hirdetések megjelentetésére van mód. Töltse le a megrendelőlapot, s - ha további kérdései vannak - keresse titkárságunkat!

Megrendelőlap