2016.11.29.

NSZFH TÁJÉKOZTATÁSA: GINOP 6.1.1. KÉPZÉSI JEGYZÉK KAPCSÁN

Írta: B.B.

Tisztelt Tagtársak!

Az NSZFH oldalán  olvasható a GINOP-6.1.1-15 kódszámú „Alacsony képzettségűek és közfoglalkoztatottak képzése” című kiemelt projekt ajánlattételi felhívására beérkező ajánlatokról az Értékelő Bizottság 2016. november 28. napján meghozta döntését. 

Az alábbi mellékletben letölthető a projekt keretében  2016. december 1-jétől indítandó képzések jegyzéke.

2016.11.24.

HVG CIKK: AZ EMBER AD ÉRTELMET A DIGITALIZÁCIÓNAK

Írta: B.B.

Tisztelt Tagtársak!

Szíves figyelmükbe ajánljuk a hvg.hu oldalon  olvasható az IVSZ – Szövetség a Digitális Gazdaságért elnökének cikkét, mely a digatalis világról és annak jövőjéről szól. 
Mindazok, akik részt vettek a Szakmai napon, vagy olvasták a honlapunkon elérhető előadásokat, számos ismerős információval találkozhatnak és természetesen új, eddig nem említett területtel ismerkedhetnek meg.
 
Abban mindkét Szervezet egyetért, hogy ez a téma nagyon fontos és létfontosságú,hogy foglalkuzzunk vele!
 
„A történelemben  hasonló példát sem lehet találni, sőt, a következő 20-30 évben többet fog változni az emberi élet, mint az ezt megelőző több ezer évben összesen. A lehetőség azonban csak azok előtt nyitott, akik képesek a digitalizáció eszközeit mozgásba hozni.

Az oktatási rendszer, az állam, a vállalatok mind segíthetnek ehhez közelebb kerülni – de a munkát mindenkinek önmagának kell elvégezni. A digitális evolúció azt is jelenti, hogy tíz év múlva már csak azok dolgozhatnak és élhetnek jólétben, akik komolyan vették az alkalmazkodást." 

2016.11.21.

UTOLSÓ LEHETŐSÉG - KEDVEZMÉNYES MICROSOFT LICENCEK

Írta: B.B.

kedvezményes Microsoft licencek megrendelésének utolsó napjához érkeztünk, ezért kérünk minden érdeklődőt, hogy legkésőbb 2016. november 21. 16 óráig rendelje meg, vagy frissítse licenceit. 

részletes tájékoztató és a megrendelőlapok a bal oldali blokkból tölthetőek le.

2016.11.18.

NGM RENDELETE A VÁMJOGI SZAKÉRTŐI HATÓSÁGI KÉPZÉSRŐL ÉS HATÓSÁGI VIZSGÁRÓL

Írta: B.B.
Magyar Közlöny 2016/177. számában megjelent a nemzetgazdasági miniszter 40/2016. (XI. 17.) NGM rendelete a vámjogi szakértői hatósági képzésről és hatósági vizsgáról szóló rendelet.
 
 
A nemzetgazdasági miniszter 41/2016. (XI. 17.) NGM rendelete a vámtanácsadói és vámügynöki nyilvántartásról, valamint a vámtanácsadók és vámügynökök kötelező továbbképzéséről.

 

2016.11.14.

MÉG EGY HÉTIG RENDELHETŐ- KEDVEZMÉNYES MICROSOFT LICENCEK

Írta: B.B.

Tisztelt Tagtársak!
Közeledik a kedvezményes Microsoft licencek megrendelési határidejének vége, ezért kérünk minden érdeklődőt, hogy legkésőbb 2016. november 21-ig rendelje meg, vagy frissítse licenceit. 

részletes tájékoztató és a megrendelőlapok a bal oldali blokkból tölthetőek le.

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

 

Nemzetgazdasági Minisztérium  
 
 
Nemzeti Erőforrás Minisztérium   

 

 

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal  

 

 

 

 
Nyelviskolák Szakmai Egyesülete
  
 
 IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért

 

Nemzeti Együttműködési Alap 

Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesülete 

 


Belépés FVSZ tagoknak:

Fizetett hirdetések

Tisztelt Látogatók!

Honlapunkon fizetett hirdetések megjelentetésére van mód. Töltse le a megrendelőlapot, s - ha további kérdései vannak - keresse titkárságunkat!

Megrendelőlap